ISG GRUP - import si distributie materiale de constructii

SC ISG GRUP SRL, firma cu capital integral romanesc, a fost infiintata in anul 2003 si are obiect principal de activitate importul si distributia de materiale pentru constructii.

Echipa ISG GRUP a dezvoltat si perfectionat sortimentul de produse in ultimii 10 ani, comercializand in prezent o gama de peste 2 000 de produse.

Constienti de faptul ca in zilele noastre nivelul calitatii si seriozitatea construiesc renumele, ISG GRUP ofera diverse facilitati celor peste 2 500 de clienti, iar numarul lor este in continua crestere.

Cel mai bun raport pret / calitate

Nu va convine un pret ? Se poate negocia ! Suntem flexibili si deschisi la propunerile clientilor. Discounturi negociabile, in functie de valoarea facturii si de modalitatea de plata.

Preluarea rapida a comenzilor

Comenzile dumneavoastra sunt preluate in cel mai scurt timp de echipa noastra de vanzari, astfel produsele dorite vor ajunge la dumneavostra in cel mai scurt timp.

Posibilitatea de aducere a produselor neexistente in oferta

Daca va doriti un anumit produs si nu l-ati regasit in oferta noastra, nu trebuie decat sa ne trimiteti cererea dumneavoastra prin formularul de contact dedicat sau prin echipa noastra de vanzari si noi vom cauta produsul la pretul cel mai convenabil pentru dumneavoastra.

Transport gratuit

Transport gratuit la client, in regim de urgenta, in zona de distributie a ISG GRUP.

Metode de plata

Datorita diversitatii metodelor de plata de la ISG GRUP, clientii nostri pot alege optiunea cea mai avantajoasa pentru fiecare dintre ei.

Inovativi

Pentru ca vrem sa imbunatatim constant relatiile cu clientii nostri, ISG GRUP completeaza constant oferta cu produse noi si promotii periodice. De aceea, daca sunteti interesati in desfacerea produselor firmei dumneavoastra de productie sau import, sau aveti propuneri de colaborare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

In 10 ani de activitate am reusit sa dezvoltam o gama completa de produse in domeniul constructiilor, de la temelie pana la acoperis.